Ракета
06.01.2024 13:46

Жителів Харківської області попередили про можливі удари росіян у разі погіршення погоди. За інформацією голови Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олега Синєгубова, російські терористи можуть знову спробувати атакувати енергетичну інфраструктуру.

На засіданні Ради оборони Харківської області Синєгубов повідомив, що з погіршенням погодних умов може збільшитися ризик ударів ворожих сил по енергетичних об'єктах.

Голова обласної військово-цивільної адміністрації також зазначив, що всі медичні установи та важливі об'єкти мають альтернативні джерела живлення, а в разі потреби "Пункти незламності" у регіоні будуть переведені в цілодобовий режим роботи.

Раніше повідомлялося, що в Україні була встановлена перша когенераційна установка (міні-ТЕЦ), яку придбала Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Цю установку встановили у Старокостянтинові Хмельницької області.

Нагадаємо, українцям рекомендують бути готовими до вимкнення світла. Міністерство внутрішніх справ України нагадало українцям, як правильно користуватися генераторами.