Обстріл
17.01.2024 13:29

16 січня у результаті ракетного обстрілу міста Харкова значних ушкоджень зазнало приміщення одного з судів міста, повідомляє сайт "Судова влада України" та публікує фото.

Обстріл

Як пише sud.ua, зазначає Харківська обласна прокуратура, 16 січня близько 21:45 ворог завдав ракетний удар по житловому сектору у Холодногірському районі м. Харкова. Атака була здійснена двома ракетами типу С-300 з території бєлгородської області рф.

«Зафіксовано влучання у фасад триповерхового житлового будинку, внаслідок чого будівля частково зруйнована», - сказано у повідомленні.

Загалом пошкоджено 19 багатоквартирних житлових будинків, приватну медичну установу, автомобілі тощо.

У результаті ракетного обстрілу міста Харкова значних ушкоджень також зазнало приміщення одного з судів міста. Про це повідомила пресслужба Судової влади України.

Також там оприлюднили фото пошкоджень.

Служба судової охорони додала, що під час обстрілу в будівлі перебували співробітники Служби та працівники суду.

«Постраждалих серед співробітників Служби та працівників суду немає», - сказано у повідомленні.

Служба судової охорони також закликала дотримуватися правил і рекомендацій під час повітряної тривоги та можливих загроз повітряних атак.

Нагадаємо, американський Інститут вивчення війни (ISW) повідомив, що існує можливість того, що Росія планує висадку десанту в тилу українських військ, зокрема під Харковом, подібно до сценарію, який реалізувався у Гостомелі на початку широкомасштабного вторгнення.

Раніше повідомлялося, що росіяни можуть вже найближчими днями здійснити ракетні удари по Україні. Така загроза є після знищення літаків А-50 та Іл-22.