Вибухи
23.01.2024 15:41

Нафтовий термінал у Брянській області атакував БПЛА. Російська сторона вирішила приховати істину і визнала атаку неефективною, стверджуючи, що безпілотник лише "залишив вм'ятину" на одному з резервуарів.

Як повідомляє Telegram-канал Baza, уламки безпілотного апарату були знайдені на території "Нафтової компанії "Русснефть-Брянск" у селищі Жеча Стародубського району.

Незважаючи на це, російські пропагандисти вже встигли заявити, що жертв атаки немає і навіть "пожежі не відбулося".

"БПЛА врізався в резервуар №3, але лише залишив вм'ятину", - додає Baza.

Щодо терміналу, за даними російських ЗМІ, які часто далекі від об'єктивності, цей нафтоналивний термінал у селищі Жеча вже понад півроку повністю припинив свою роботу. Об'єкт включає в себе нафтоналивну естакаду та чотири резервуари для зберігання нафти.

Нагадаємо, у російському місті Владивосток пролунали вибухи, після чого виникла пожежа на двох електропідстанціях.

Раніше повідомлялося, що дрон атакував Курську область в Росії.

Зазначимо, що сьогодні вранці, 23 січня, Росія масовано атакувала Україну ракетами зі стратегічної авіації. Під ударом опинився Київ, Харків та Павлоград, відомо про постраждалих та загиблих, в містах сталися пожежі та є руйнування.

Російські терористи вночі та вранці завдали комбінованого удару по Україні, застосувавши крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети. Силам ППО вдалося знищити 21 з 41 ворожу ціль.