Вода
03.02.2024 19:29

У окупованому Маріуполі продовжується каналізаційна криза. Російські загарбники не здатні налагодити комунальну сферу, пише Маріупольська міська рада.

Зазначається, що пошкоджена росіянами критична інфраструктура не ремонтується та не замінюється. Тож в усіх районах міста – безперервні прориви мереж та затоплення. Жителі міста скаржаться, що у будинках з водою перебої, а ось по вулицям вона тече.

Так, по вулиці Менделєєва, 19 з вересня тече каналізація. Жителі скаржаться на сморід у квартирах. Люди зверталися до псевдоадміністрації міста, але ніхто не приїжджає.

Така ж ситуація й у центрі міста. Там можна побачити майже "фонтан". Ось правда вода йде з каналізації.

"Комунальні служби не встигають реагувати на виклики, адже техніки та людей не вистачає. А ось аварій стає все більше. Каналізаційними відходами затоплює підвали будинків. Зокрема, й новобудов. Однак, фейкова влада це не помічає. Вона продовжує розповідати про "відновлення" та будувати іпотечні будинки", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що окупанти хизуються «відновленням» Маріуполя, але біля новобудов просідає асфальт.

Також ми писали, що російські окупанти звезли в тимчасово окупований Маріуполь щонайменше 50 тисяч заробітчан з депресивних регіонів РФ та країн Центральної Азії.