ДТП
05.02.2024 12:05

Увечері 4 лютого в Києві, на Оболоні по вулиці Героїв Дніпра, сталася ДТП. В результаты аварії постраждали п'ятеро людей, включаючи дитину.

4 лютого, близько 22:00 до поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими. Для з’ясування обставин події на місце виїжджала слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичного главку.

На місці події правоохоронці встановили, що 39-річний водій автомобіля Ford Mustang» не вибрав безпечної швидкості й виїхав на смугу зустрічного руху де здійснив зіткнення з автомобілем Ford Mondeo.

Внаслідок ДТП водій і пасажир автомобіля Ford Mustang, а також водій та двоє пасажирів автомобіля Ford Mondeo, серед яких 7-річна дитина, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні з різними тілесними ушкодженнями.

Внаслідок ДТП п’ятеро осіб госпіталізовано до лікарні.

За фактом події слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Раніше повідомлялося, що у Рівненській області сиротами залишилося 13 дітей через ДТП за участю мікроавтобуса та вантажівки.

Також ми писали, що на території Польщі автобус з України потрапив у ДТП, постраждали 20 осіб.

Крім того, під Черніговом зіштовхнулися вантажівка та шкільний автобус.