Навальний
17.02.2024 13:28

Мати російського опозиціонера Олексія Навального отримала офіційне повідомлення про смерть сина. Смерть політика підтвердила його команда. Про це повідомляє прессекретарка Навального Кіра Ярмиш у Twitter (X).

Смерть Навального

"Олексія Навального вбито. Його смерть настала 16 лютого о 14:17 за місцевим часом, як написано в офіційному повідомленні, виданому матері Олексія", - йдеться у повідомленні.

У виправній колонії заявили, що тіло Навального знаходиться у Салехарді. Його забрали слідчі Слідчого комітету РФ, щоб провести "дослідження".

Команда російського опозиціонера вимагає передати тіло Олексія Навального його родині.

Нагадаємо, учора, 16 лютого, російський опозиційний політик Олексій Навальний помер у колонії. Навальний відбував покарання у ХМАО, у «Полярному вовку» селища Харп, куди його перевели із Володимирської області.

Російський політик Михайло Ходорковський заявив, що диктатор РФ Володимир Путін несе особисту відповідальність за смерть Навального.

Спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін заявив, що у смерті Навального винні Вашингтон та Брюссель.

Зазначимо, що Президент Володимир Зеленський під час спільної прес-конференції з канцлером Німеччини Олафом Шольцом зазначив, що очевидно політик був убитий російським диктатором Володимиром Путіним, як і тисячі інших закатованих.

Навальний залишив повідомлення на випадок смерті.