ДТП
27.02.2024 15:02

На трасі Тернопіль – Львів сталася страшна аварія, через яку загинули троє людей, ще троє були госпіталізовані з травмами. Поліція Львівської області повідомила, що пригода трапилася близько 04:40 на автодорозі «Тернопіль-Львів», поблизу села Словіта Львівського району.

ДТП

За попередніми даними, ДТП сталася через нетверезого водія, який врізався у авто, що перевозило евакуйованих військових.

Внаслідок зіткнення автомобіля «ВАЗ 2109», яким керував 21-річний водій, з мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter 313», керованим 41-річним львів'янином, загинули двоє пасажирів легковика та один пасажир, який отримав тяжкі травми. Водій «ВАЗ 2109» перебував у стані алкогольного сп'яніння, що спричинило цю трагедію.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом аварії згідно зі статтею Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху особами у стані сп'яніння, що призвело до смерті кількох осіб.

Раніше повідомлялося, що в Києві, на Оболоні по вулиці Героїв Дніпра, сталася ДТП. В результаті аварії постраждали п'ятеро людей, включаючи дитину.