НПЗ
13.03.2024 14:34

У Росії гучно та тривожно. Дрони атакували нафтопереробний завод у Ростовській області РФ. Роботу Новошахтинського нафтопереробного заводу зупинено. Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону, та губернатор Ростовської області Василь Голубєв у Тelegram.

Так, Юсов зазначив, що роботу Новошахтинського НПЗ наразі зупинено.

"Це означає, що будуть проблеми і зриви певних планів у ворога і додаткові можливості і час у наших захисників", - сказав Юсов.

За його словами, зараз відбувається низка подій на військових об’єктах держави-агресора, і на вказаному підприємстві у тому числі.

"Ми не коментуємо більш детально інформацію. Далі в принципі всі можуть спостерігати часто і в онлайн режимі за подіями", - додав представник ГУР.

Губернатор Ростовської області повідомив, що вранці 13 березня черговими системами радіоелектронної боротьби на підльоті до Новошахтинська нібито знищено 3 БПЛА.

Пізніше він уточнив, що БПЛА нібито просто "впали" на територію Новошахтинського заводу нафтопродуктів. Голубєв відрапортував, що загиблих і поранених немає, але додав, що "технологічні об'єкти підприємства зупинені".

Нагадаємо, у Росії жителів Бєлгорода та Курська закликали евакуюватися, тому, що російські добровольці анонсували удари по військових позиціях РФ у вказаних містах. Спільну заяву Легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" та "Сибірського батальйону".