Вибух
13.03.2024 16:13

У середу, 13 березня, будівлю ФСБ у Бєлгороді, атакували дронами російські добровольці. Про це розповіло джерело в спецслужбах, повідомляє РБК-Україна.

Так, під час атаки добровольці використовували для атаки безпілотники українського виробництва. При цьому наразі не відомо, чи допомагали українські Сили оборони в цьому.

Нагадаємо, що у Росії жителів Бєлгорода та Курська закликали евакуюватися, тому, що російські добровольці анонсували удари по військових позиціях РФ у вказаних містах. Спільну заяву Легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" та "Сибірського батальйону".

До речі, зараз у Курські області оголошено небезпеку атаки БПЛА.

Зазначимо, вчора, 12 березня, легіон "Свобода Росії", РДК та "Сибірський батальйон" зайшли до Курської та Бєлгородської області РФ у рамках спільної операції. Зокрема, у Бєлгородській області, прорвавшись на танках, просуваються за кількома напрямками.

Представник Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував цю подію та зазначив, що російські добровольці, які прорвали кордон, діють автономно. Вони як громадяни Росії мають на це повне право.