Вибухи
16.03.2024 16:07

Черговий раз російські добровольці з легіону "Свобода Росії" та "Сибірського" батальону попередили про намір завдати масованого удару по військових цілях у Бєлгороді. Місцевих жителів просять перебувати в укриттях. Про це йдеться у Telegram-каналі "ЛСР".


"Увага! Шановні жителі Бєлгорода та області! Сьогодні о 17:00 буде завдано масованого удару по військових об'єктах та позиціях ЗС РФ у Бєлгороді", - йдеться в оголошенні.

Добровольці звернулися до цивільного населення Бєлгорода та області, яке досі не евакуювалося.

"Закликаємо всіх, хто ще не встиг залишити регіон, негайно піти в укриття!" - зазначили вони

У спільній з батальоном "Сибір" заяві "ЛСР" звучить заклик до жителів Бєлгорода про те, що вони "не повинні стати живим щитом для путінських силовиків".

Нагадаємо, 12 березня "Російський добровольчий корпус" спільно з двома іншими підрозділами прорвали кордон з Росією та взяли під контроль декілька населених пунктів, зокрема у Бєлгородській та Курській областях. Вони анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську, а жителів Бєлгородської та Курської областей закликали евакуюватися.

Стало відомо, що добровольці з РДК взяли у полон понад два десятки російських військових під час рейду у Бєлгородську та Курську області.

Зазначимо, що через обстріли у Білгороді не працюватимуть школи та торгові центри