Вибухи у РФ
18.03.2024 12:24

Сьогодні, 18 березня, в Бєлгородській області знову гучно. Люди жаліються на обстріли. Міністерство оборони Росії заявило, про нібито, реактивною системою залпового вогню RM-70 Vampire.

"Черговими засобами ППО десять реактивних снарядів знищено в повітрі над Бєлгородською областю", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що вранці на території регіону попередили про ракетну небезпеку, а вже через деякий час в Бєлгороді почали лунати вибухи. Телеграм-канали писали стверджують про падіння уламків від збитих снарядів на території промислової зони міста.

Міський голова Бєлгорода заявив пошкодження житлової будівлі й суб'єкта господарювання. Він повідомив, що у Білгородському районі після відбиття засобами ППО повітряної атаки, за попередньою інформацією, двоє людей загинули та четверо постраждали.

Нагадаємо, 12 березня "Російський добровольчий корпус" спільно з двома іншими підрозділами прорвали кордон з Росією та взяли під контроль декілька населених пунктів, зокрема у Бєлгородській та Курській областях. Вони постійно заздалегідь попереджають людей про удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську, та закликають жителів Бєлгородської та Курської областей евакуюватися.

Стало відомо, що добровольці з РДК взяли у полон понад два десятки російських військових під час рейду у Бєлгородську та Курську області.

Зазначимо, що через обстріли у Білгороді не працюватимуть школи та торгові центри