Запоріжжя
22.03.2024 14:28

Сьогодні, 22 березня, Запоріжжя та область перебували під масованим ракетним обстрілом, як і інші міста України. Ворог продовжує цинічно знищувати цивільну інфраструктуру, вбивати мирних людей.

Як повідомив керівник Запорізької ОВА Іван Федоров, тільки сьогодні у місті зруйновано та пошкоджено понад 40 житлових будинків, є попадання по ДніпроГЕС.

ударударУдар

"Наразі відомо про трьох загиблих та 15 постраждалих мешканців. Закликаю мешканців області не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Підтримуємо один одного. Ще більше допомагаємо нашим захисникам, аби ворог відповів за все зло, що творить в Україні", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що під час масованої атаки, росіяни влучили вісім ракет у Дніпровську ГЕС. Станція виведена з ладу, але загрози прориву немає. Держекоінспекція повідомила, що стався масштабний витік нафтопродуктів у Дніпро внаслідок влучання в ДніпроГЕС. Проводяться проби води.

Нагадаємо, що за даними слідства, вранці 22 березня російські терористи завдали, попередньо, 20 ракетних ударів по території Запоріжжя.

Сьогодні Росія завдала наймасштабнішого удару по українській енергетиці. Є влучання та пошкодження об’єктів генерації, системи передачі та розподілу електроенергії в різних областях.