Обстріл
19.04.2024 12:04

В ніч на 19 квітня російські війська знову атакували Україну. Головний удар був спрямований на Дніпропетровську область. Були "прильоти" у Дніпрі та інших містах.

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер у Telegram повідомив, що росіяни атакували Одеську область. Окупанти застосували ракети та ударні дрони.

"Російські терористи цілили по критичній інфраструктурі регіону. На щастя, люди не постраждали", - йдеться у повідомленні.

Голова Одеської ОВА не уточнив, які наслідки атаки.

Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян.

Зазначимо, що за даними Повітряних сил ЗСУ, Росія вночі випустила по Україні 22 ракети різних типів та 14 дронів-камікадзе. Сили ППО збили всі "Шахеди" та 15 ракет.

Є чотири умови, за яких можуть ввести графіки відключення світла в Україні. Енергетики не виключають цього. Українцям рекомендується завжди бути готовими до відключення електроенергії.

Нагадаємо, окупанти з артилерії обстріляли храм на Харківщині.

Зазначимо, німецький генерал-лейтенант Карстен Броєр попередив країни-члени НАТО про можливий напад РФ. За його підрахунками, це може статись вже через 5-8 років. Саме за такий термін країна-агресор відновить свої сили й накопичить озброєння.