Квіти
20.05.2024 14:58

У Житомирі поліцейські затримали підозрюваного у хуліганстві, який стріляв в парку у центрі міста в бік групи відпочиваючих. Про це повідомила поліція Житомирської області.

За свідченнями очевидців, чоловік утворив конфліктну ситуацію з відпочиваючими, вийшовши зброєю та відкривши вогонь. На щастя, жодна людина не постраждала. Після стрілянини він втік у невідомому напрямку.

Поліцейські оперативно розшукали та затримали підозрюваного у місцевому готелі за допомогою служби карного розшуку та силових підрозділів. Крім цього, вони вилучили пістолет, який чоловік приховав у квітковому горщику.

Горщик

Слідчі оголосили 25-річному жителю Вінниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За такі дії йому може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Раніше повідомлялося, що на Закарпатті у Мукачівському районі чоловік відкрив вогонь у бік правоохоронців, поранивши інспектора сектору реагування патрульної поліції, після того, як його зупинили для перевірки документів у машині.