Торецьк
25.06.2024 16:54

У Торецьку Донецької області планують провести примусову евакуацію. Про це заявив глава ОВА Вадим Філашкін в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що евакуація необхідна, оскільки російські війська перебувають дуже близько до міста і воно постійно під обстрілами.

"Зараз буде тривати евакуація в дуже примусовому способі з міста Торецьк, тому що ворог знаходиться дуже близько до міста", - сказав Філашкін.

З інших міст області, які знаходяться близько до фронту, евакуація триває, зазначив очільник ОВА.

"Дуже велика кількість людей, на прикладі міста Торецьк, виїжджають на добу. На позавчора там знаходилось близько 6 тисяч людей, зараз - 5,5 тисяч. З кожним днем люди з Торецька виїжджають", - розповів Філашкін.

У ДСНС України повідомили, що вчора ворог обстріляв м.Торецьк. Загинула одна особа, ще одну людину поранено - рятувальники та поліцейські надали чоловіку першу домедичну допомогу й транспортували до лікарні у м. Костянтинівка.

Ввечері окупанти вдарили по м. Залізне Бахмутського району – поранено жінку. Надзвичайники оперативно надали їй першу домедичну допомогу й транспортували до лікарні.

"За минулу добу у Торецькій громаді внаслідок обстрілів 1 людина загинула, 3 отримали поранення. Пошкоджень зазнали 13 будинків і 5 адмінбудівель" - йдеться у повідомленні.

Росіяни продовжують цілеспрямовано бити по мирним жителям.

Раніше повідомлялося, що радники Дональда Трампа представили йому план щодо завершення війни в Україні.