Підлітки рф
03.07.2024 16:31

Кремль намагається компенсувати значні втрати на фронті в Україні, активно залучаючи нових солдатів. Російська влада вербує 17-річних підлітків, пропонуючи їм підписати контракти для служби у війську після досягнення повноліття. Про це інформує Центр національного спротиву.

Як повідомили у ЦНС, наразі в Росії спостерігається активне вербування учасників патріотичних рухів, зокрема мережі центрів мілітарного виховання "Воїн" та "Юнармії".

Юнармия

Підлітків 17 років активно вербують до військкоматів на укладання контракту з досягненням повноліття.

"Граючи на юнацькому максималізмі, та за допомогою пропаганди росіяни сподіваються набрати десятки тисяч підлітків. Проте Центр національного спротиву попереджає, що кожен ворог, який вступить на нашу землю буде ліквідований", - наголосили у Спротиві.

"Повідомляйте нам про місцеперебування окупантів, їх склади БК та зберігання техніки за посиланням. Ніхто не зможе сховатися від моменту настання розплати", - наголошують у Центрі.

Зазначимо, що загарбники на тимчасово окупованих територіях України вербують студентів, у тому числі неповнолітніх, для стажування на заводі в Росії, який збирає іранські дрони-камікадзе Shahed.

Раніше повідомлялося, що у Росії вмирати за Путіна відправили 10 тисяч мігрантів, які отримали громадянство РФ.

Також ми писали, що в Росії високопосадовці проводять «репетицію» мобілізації, їздять на танках і стріляють з автомата Калашнікова.

Нагадаємо, у Росії дозволили масово випускати ґвалтівників із в'язниць для відправки на війну з Україною.

Зазначимо, після обрання Путіна росіянам розповіли про старт проекту з електронних повісток.