Хвороба
06.07.2024 15:02

У Маріуполі зростає захворюваність на гострі кишкові інфекції, повідомляє Маріупольська міська рада.

У місті за останній тиждень зросла кількість хворих на гострі кишкові інфекції. Зазначається, що про це заявив представник так званого управління служби з нагляду за захистом прав споживачів та благополуччям людини Олександр Хоруженко.

Окупанти пишуть, що зростання захворюваності пов'язано з недотриманням городянами гігієнічних норм, а також зберігання продуктів, що швидко псуються.

Але загарбники замовчують, що продукти у людей псуються, бо у будинках людей тижнями немає електроенергії.

"Крім того, розповсюджена стихійна торгівля. Також проблеми з водою та водопостачанням. Її якість не відповідає санітарним нормам. У підвалах будинків каналізаційні пориви. По вулицям тече каналізація, стоки попадають до річки та моря. У дворах багато стихійних звалищ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у окупованому Маріуполі собачі стаї нападають на людей. Тварини у 2022 році вдосталь наїлись чоловічого м’яса, та зараз прагнуть нових жертв.

Раніше повідомлялося, що у Маріуполі росіяни вирішили "прийняти у піонери" українських дітей.

У дитячих садках Росії малюків навчають "не боятися вмирати за Батьківщину".

Також ми писали, що у Росії депутат Держдуми Дмитро Кузнєцов запропонував створити дитячий батальйон "Ахмат". У РФ 240 млн рублів витратили школи на автомати Калашнікова та інший інвентар для кабінетів початкової військової підготовки.

Зазначимо, що для школярів РФ переписали 50 років історії на вимогу диктатора РФ Володимира Путіна.