Пожежа
08.07.2024 12:04

Вчора, 7 липня, вдень російські окупанти обстріляли один з кварталів Херсону. Після обстрілу виникло замикання в електромережі, через це одночасно в двох житлових будинках загорілись лічильники, передає ДСНС України.

РятівникиРятівники

"Вогнеборці швидко прибули за викликом та загасили пожежі за допомогою вогнегасника", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на щастя, мешканці будинку не постраждали, але поранення отримав їх домашній улюбленець, який під час обстрілу перебував на вулиці.

Кішка

Крім того, У ДСНС повідомили, що за добу на Херсонщині виникло 14 пожеж через ворожі обстріли. Горіли житлові будинки, господарчі споруди, літня кухня, приміщення кафе, автомобілі та гаражні приміщення. Також ліквідовано 7 пожеж на відкритих територіях загальною площею 6,3 гектари.

Пожежа

Зазначимо, після початку масштабного вторгнення в Україну російські війська почали застосовувати тактику обстрілу рятувальних підрозділів. Під удари потрапляють частини ДСНС у Донецькій, Харківській, Запорізькій та Херсонській областях. Окупанти також використовують тактику повторних ударів. Вони спеціально повторно атакують обстріляні кілька хвилин тому об'єкти, коли туди прибувають поліція і рятувальники.