ТЦК
09.07.2024 17:00

На Рівненщині військовозобов’язаний, який не мав при собі належних документів, під час доставлення до Вараського РТЦК та СП для уточнення даних, намагався порізати собі вени ключем від квартири.

У соцмережах пишуть, що у Вараському РТЦК та СП вісім військовослужбовців побили громадянина, і через це, той «порізав собі вени». У Рівненському обласному ТЦК та СП це заперечують. Співробітники ТЦК прокоментували резонансний випадок у Facebook.

Зазначається, що громадянин супроводжувався до РТЦК для уточнення військово-облікових даних, так як при собі не мав військового квитка. По дорозі до РТЦК він здійснив спробу самоскалічення ключем від квартири. Ключ у нього вилучили. Виписали направлення на військово-лікарську комісію.
Чоловік відмовився від проходження медичної комісії та почав скаржитися на погане самопочуття.

«Черговим Вараського РТЦК був викликаний наряд поліції та швидка допомога. Карета швидкої допомоги доставила військовозобов'язаного до приймального відділення. До Вараського РТЦК громадянин І. так і не повернувся. Зараз він знаходиться в розшуку», - йдеться у повідомленні.

У ТЦК також зазначили, що військовозобов’язаний, якого доставляли до військкомату для уточнення даних, раніше був засудженим за незаконне зберігання наркотичних засобів.

Раніше повідомлялося, що на Закарпатті чоловік порізав собі руки під час візиту до ТЦК.

Нагадаємо, Уряд вніс зміни до порядку відправлення повісток поштою.

Зазначимо, нещодавно в інтернеті було опубліковано відео, у якому стверджується, що у Одесі військовослужбовці затримали громадянина для примусової доставки до ТЦК та СП. Одеський обласний ТЦК та СП Facebook дав пояснення у Facebook.

Раніше повідомлялося, що Оболонський районний суд Києва призначив максимальне покарання військовозобов'язаному, який ухилився від призову на військову службу під час мобілізації.

Українцям порадили, що робити, якщо чоловіка силоміць забирають до ТЦК.

Нагадаємо, що ТЦК затримують адвокатів, які захищають своїх клієнтів та надають правову допомогу.