47 бригада
15.07.2024 09:38

На Покровському напрямку бійці підрозділу 47-ї ОМБр, до якого увійшли колишні засуджені, рознесли росіян і захопили їхні позиції.

Про це повідомили у пресслужбі 47-ї бригади.

"Воїни спеціального батальйону "Шквал" 47 окремої механізованої бригади вже доводять свою ефективність та вмотивованість на полі бою на Покровському напрямку. Бійці "Шквалу" десантувалися та відпрацювали по російській піхоті, зайнявши позиції", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що українські захисники зачистили ворожу посадку за допомогою екіпажів БМП Bradleу.

"Гідний результат справжніх левів", — похвалили своїх бійців у 47-й бригаді.

Батальйон "Шквал" 47 окремої механізованої бригади складається з громадян, які відбували покарання в місцях позбавлення волі та сформований з добровольців, які самі вирішили захищати Україну.

"Ці чоловіки вмотивовані та з першого дня рвалися в бій. Проте результат на полі бою завжди залежить від якісної підготовки. Два місяці новобранців тренували найкращі інструктори 47 ОМБр, які викладалися максимально, аби передати весь свій бойовий досвід", — повідомили у пресслужбі бригади.

Колишні увʼязненні несуть службу виключно в окремому підрозділі бригади та не перетинаються з механізованими батальйонами.

Нагадаємо, незважаючи на зупинку російського наступу під Харковом, Україна ще далека від того, щоби витіснити російські війська зі своєї території.