Вибухи
03.08.2024 08:12

Цієї ночі, 3 липня, в Росії відбулися кілька атак дронів. У Бєлгородській області дрони вразили нафтобазу в Губкінському міському окрузі.

Губернатор В'ячеслав Гладков повідомив, що атака була здійснена Збройними силами України. Вибух на нафтобазі спричинив загоряння одного з резервуарів, проте пожежу вдалося локалізувати, і постраждалих не було.

Окрім того, в селі Жиліна Орловської області два дрони влучили в 16-поверховий будинок, але також, як стверджують росіяни, не було постраждалих, а пожежу вдалося загасити.

У Морозовську Ростовської області дрони атакували військовий аеродром, де, за попередніми даними, загорівся склад боєприпасів. Губернатор повідомив про пошкодження складських об'єктів у Кам'янському та Морозівському районах.

Вранці на території Кам'янського району повідомили про загоряння резервуарів з паливом. Місцеві жителі вказують на можливу атаку на ФГКУ комбінат "Атлас", який постачає нафтопродукти для російської армії.

Крім того, вибухи лунали у Курській області.

Раніше повідомлялося, що дрон потрапив у резервуар з нафтопродуктами в Тамбовській області РФ.

Також ми писали, що що дрони атакували завод з виробництва палива для авіації у Тверській області РФ. Крім того, що дрони атакували нафтобазу Лукойлу в Адигеї.