Поліція
27.08.2024 12:24

У ніч з 26 на 27 серпня в Луцьку сталася стрілянина. Правоохоронці з'ясовують деталі події та розшукують особу, яка відкрила вогонь по військовослужбовцях, поранивши одного з них. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Волинській області.

За наявною інформацією, інцидент стався на одному з охоронних постів, де невідомий почав стріляти по військових. Військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь, але нападник втік з місця події.

В результаті стрілянини один військовослужбовець зазнав поранення і був доставлений до лікарні.

У Луцьку введено спеціальну поліцейську операцію для пошуку нападника.

Національна поліція Волинської області розпочала кримінальне провадження за фактом замаху на життя військовослужбовця відповідно до ст. 348 Кримінального кодексу України. Нападнику загрожує позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, у Луцьку трапився черговий скандальний випадок - сьогодні, 21 червня, на співробітників ТЦК та СП скоїли напад. На військовослужбовців напали з газовим балончиком.

Раніше повідомлялося, що на Закарпатті ухильники напали на прикордонників, щоб втекти до Румунії.

Зазначимо, нещодавно в інтернеті було опубліковано відео, у якому стверджується, що у Одесі військовослужбовці затримали громадянина для примусової доставки до ТЦК та СП. Одеський обласний ТЦК та СП Facebook дав пояснення у Facebook.