Мапа
14:20

У Донецькій області партизани знайшли великий склад зі снарядами РФ. Артилерія звозилася туди вантажівками кілька днів. Про це повідомляє Telegram-канал партизанського руху "АТЕШ".

"Агент з числа військовослужбовців 36-ї ОМСбр РФ, доповів нам інформацію про місце розташування нового польового артилерійського складу поблизу населеного пункту Берестове Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Партизанам вдалося з'ясувати, що на склад кілька днів поспіль звозилися КамАЗами та УРАЛами величезна кількість ящиків з боєприпасами для подальшого відправлення на фронт.

Раніше повідомлялося, що оборонці неба вночі збили (над Україною одну керовану авіаційну ракету Х-59 та 61 з 70 «шахедів», ще дев’ять БпЛА локаційно втрачені.

Сили оборони України тим часом ліквідували ще 1340 путінських терористів, а також вивели з ладу 20 російських танків, 39 бойових броньованих машин, 35 артилерійських систем та два засоби ППО окупантів, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до громадян країни заявив, що план перемоги вже повністю готовий.

Зазначимо, що російський диктатор Володимир Путін збільшив штатну чисельність армії РФ з 2 млн 209 тисяч до 2 млн 389 тисяч осіб. Таким чином, з 1 грудня 2024 року чисельність армії РФ зросте на 180 тисяч чоловік. Чисельність військових зросте до 1,5 млн осіб.