Хакери
12:28

Хакери атакували "Россільгоспбанк" і ПАТ "Московський кредитний банк", здійснивши зломи, які провели кіберфахівці Головного управління розвідки Міністерства оборони. Про це повідомили джерела в спецслужбах, пише РБК-Україна.

У цих банках наразі спостерігаються перебої в роботі сайтів, відсутній доступ до послуг інтернет-банкінгу, а також не функціонують мобільні додатки.

При цьому технічні служби банків поки що не можуть навіть приблизно оцінити, коли відновиться стабільна робота сервісів.

збійзбій

"Ці акції не мають визначеного терміну дії. Фінансова система РФ зазнаватиме ударів рівно до того часу, доки останній окупант не залишить територію України. Росіяни мають усвідомлювати, що кожна фінансова установа - законна ціль для наших Сил безпеки і оборони, адже всі вони беруть участь у фінансуванні окупаційної армії", - додають джерела.

Раніше повідомлялося, що кіберфахівці ГУР знову атакували банки РФ. Було порушено роботу найбільших банківських установ рф, які забезпечують діяльність окупаційних військ: "Банк Росія", "Тінькофф банк", "Газ банк", платіжна система "СБП".

Також повідомлялося, що хакери заблокували роботу виробника ядерної зброї РФ.

Крім того, ми писали, що українські хакери знищили дата-центр, яким користувалися військові підприємства Росії.