Гороскоп
16:38

Астрологи дали прогноз та рекомендації всім знакам Зодіаку на 24 вересня 2024 року, передає Главред.

Овен

Сьогодні числа 67 і 33 принесуть вам помірну удачу, але не варто покладатися на виграш у лотерею. Візьміть паузу і зосередьтесь на тому, як найкраще використати свої фінанси. Це хороший день для розслаблення: зробіть масаж, почитайте цікаву книгу та лягайте спати раніше, ніж зазвичай. Будьте обережні з кавою — обмежте її споживання.

Телець

Юпітер піклується про ваше благополуччя, обіцяючи удачу та позитивну енергію. Сьогодні вас чекає комфортний ритм, і колеги можуть виявитися неоціненними помічниками в подоланні старих труднощів. Якщо вас переслідує тривога, сьогодні можуть виникнути складнощі, але ви знаєте, як з цим впоратися. Дайте собі час для відпочинку.

Близнюки

Ваш талант допомагати іншим може стати джерелом удачі. Важливо пам'ятати, що шлях до успіху не завжди простий; використовуйте як позитивний, так і негативний досвід для свого розвитку. Позитивне мислення — ось що вам потрібно сьогодні, адже воно допоможе подолати труднощі.

Рак

Щасливі числа 29 і 11 підкажуть, що Юпітер на вашому боці. Сьогодні будьте обережні у фінансових питаннях — ваші дії можуть призвести до великих успіхів. Хоча начальник може принести деякі негативні емоції, не дозволяйте цьому вплинути на вашу роботу. Бережіть своє здоров’я, особливо сьогодні, коли ваші слабкі місця можуть бути вразливими. Прагніть до здорового способу життя.

Лев

Сьогодні вам пощастить у справах, що потребують дисципліни, адже Сатурн приносить зосередженість і прогрес. Уникайте помилок, пов'язаних із бажанням зберегти обличчя, і знайте, коли варто відпустити ситуацію. Ваші переживання можуть проявлятися в потребі контролювати все навколо, тому постарайтеся знайти гармонію.

Діва

Сьогодні числа 92, 32, 5, 7 і 96 принесуть удачу, тому спробуйте свої сили в азартних іграх. У фінансовому плані ви могли б мати кращі результати, тому зверніть увагу на можливості збільшення прибутку. Сьогодні вашою вразливою зоною буде горло, тому уникайте холодних напоїв і намагайтеся більше залишатися вдома, де будете в безпеці.

Терези

Числа 14, 17 і 22 принесуть вам удачу. Сьогодні буде чудовий день для добрих вчинків — допоможіть незнайомій людині. Фінансові справи покращуються, а перед вами відкриваються нові можливості для інвестицій. Не забувайте про своє психічне здоров’я, оберігайте себе від стресу, і, якщо потрібно, зверніться до терапевта.

Скорпіон

Число 37 обіцяє удачу, але сьогодні уникайте інвестицій у автомобілі чи нерухомість. Вам може зателефонувати важливий діловий партнер, і ваші комунікаційні навички будуть на висоті. Ваша праця нарешті отримає визнання. Слідкуйте за головним болем, оскільки це може бути вашим слабким місцем. Намагайтеся не перевантажувати себе.

Стрілець

Не бійтеся ризикувати через страх невдач — саме так ви досягнете успіху. Ви бачите ширшу картину і знаєте, куди прагнете рухатися в кар’єрному і фінансовому плані. Складіть чіткий план дій. Не забудьте про баланс: іноді відпочинок — це те, що потрібно вашому тілу.

Козеріг

Сьогодні вашими щасливими числами стануть 1, 31, 39, 68 і 90. Очікуйте на випадкові щасливі обставини. Якщо ви працюєте, вам, можливо, доведеться підвищити темп. Будьте обережні зі своїм горлом: уникайте холодних напоїв і стежте за своїм здоров’ям. Якщо виникають проблеми, не зволікайте — зверніться до лікаря.

Водолій

Синій колір сьогодні принесе вам удачу. Ви можете відчувати вигорання, тому, якщо є можливість, попросіть вихідний. Уникайте великих навантажень і прислухайтеся до своїх потреб. Якщо у вас виникають проблеми зі слухом або зором, обов'язково зверніться до лікаря.

Риби

Числа 29, 1, 32, 46, 64 і 2 принесуть вам удачу. Сьогодні ви можете укласти важливу угоду завдяки своїм навичкам спілкування. Будьте уважні до свого здоров'я: зуби можуть стати слабким місцем, тому не забувайте про регулярні візити до стоматолога та обмежте споживання солодощів.

Раніше повідомлялося, що одним із останніх моторошних прогнозів сліпої болгарської провидиці Ванги є її твердження про те, що апокаліпсис почнеться у 2025 році. Крім того, вона казала, коли може закінчитися війна в Україні.