гороскоп
16:42

Астрологи дали прогноз та рекомендації всім знакам Зодіаку на 26 вересня 2024 року, передає Главред.

Овен

Завтра ви відчуєте удачу в справах, пов'язаних із фінансами. Необхідність змін може з’явитися раптово, але вони принесуть свободу та розвиток. Зосередьтеся на важливих завданнях, адже енергія може бути вичерпаною.

Телець

Сміливо йдіть на ризик — він буде винагороджений! Встановлюйте цілі та активно працюйте над їх досягненням. Не дайте негативним думкам вплинути на вас, спробуйте заняття йогою для зняття стресу.

Близнюки

Числа 8, 43, 1, 39 та 10 можуть принести удачу у справах. Будьте готові до можливих фінансових втрат та змін на роботі. Зверніть увагу на стан шкіри, можливо, варто проконсультуватися з лікарем.

Рак

Сьогодні удача супроводжуватиме вас у партнерстві. Ви можете відчути імпульсивність, яка змусить діяти у власному стилі. Важливо не піддаватися нудьзі, активно проводьте час поза домом.

Лев

Зараз вдалий час для фінансових підприємств. Зосередьтеся на нових ідеях і планах, забувши про рутину. Використовуйте можливості бути більш активними протягом дня.

Діва

У стосунках сьогодні вам пощастить. Ваше прагнення до порядку та уваги до деталей допоможуть впоратися з будь-якими завданнями. Пам’ятайте про комплексний підхід до власного здоров’я.

Терези

Юпітер дарує удачу, а число 9 стане вам щасливим. Нові можливості для демонстрації своїх здібностей відкриються незабаром, тож не турбуйтеся про фінансові питання. Практикуйте медитацію для зняття напруження.

Скорпіон

Числа 39, 8, 30, 21 та 8 обіцяють удачу. Справи на роботі вимагатимуть активнішої комунікації. Не ігноруйте своє здоров’я, зокрема репродуктивне, та знижуйте споживання солі.

Стрілець

Сьогодні ви досягнете успіху з невеликими зусиллями. Ваші старання на роботі будуть помічені. Огляньте минулі рішення щодо здоров’я та подумайте про зміни.

Козеріг

Юпітер дарує енергію, але остерігайтеся ризикованих дій. Час відправити резюме, якщо ви безробітні, а працевлаштовані можуть насолодитися приємною бесідою. Спробуйте нові заняття для покращення самопочуття.

Водолій

Числа 82, 12, 31 та 56 обіцяють вам фінансову вигоду. Спілкуйтеся з колегами для отримання корисних порад. Уникайте солодкої їжі і, якщо є проблеми зі здоров’ям, відвідайте стоматолога.

Риби

Сьогодні чекайте на невелику фінансову удачу, особливо з числами 93, 23, 19 та 14. Будьте більш товариськими на зустрічах, адже це допоможе привернути увагу керівництва до ваших ідей. Слідкуйте за своїм харчуванням і фізичною активністю.

Раніше повідомлялося, що одним із останніх моторошних прогнозів сліпої болгарської провидиці Ванги є її твердження про те, що апокаліпсис почнеться у 2025 році. Крім того, вона казала, коли може закінчитися війна в Україні.