Кривий ріг
12:11

Сьогодні, 27 вересня, Росія вдарила по управлінню поліції у Кривому Розі. Є постраждалі, під завалами можуть бути люди. Внаслідок атаки частково зруйновано п’ятиповерхову будівлю Криворізького районного управління ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області. Про це повідомляють Нацполіція та ДСНС України.

"Близько 9:15 ворог завдав ракетний удар по районному управлінню поліції, наразі відомо, що внаслідок влучання є постраждалі. Під завалами можуть перебувати люди", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

В результаті влучання, пошкоджено приватні будинки, розташовані поруч. Зараз поліція та рятувальники працюють на місці події.

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул повідомив, що у будівлю поліції було пряме влучання. Триває пошуково-рятувальна операція.

Зараз відомо про чотирьох постраждалих, двоє з них госпіталізовані в стані середньої тяжкості. Пошуки людей під завалами продовжуються.

"Наразі невідома доля чотирьох людей. Пошуково-рятувальна операція триває", - зазначив голова ОВА Сергій Лисак.

Наслідки атаки російських окупантів на Кривий Ріг показала обласна прокуратура.

Кривий Ріг

У Кривому Розі окрім адмінбудівлі понівечені 23 приватні будинки і 3 дев’ятиповерхівки. А ще – навчальний заклад. Пошкоджені понад вісім десятків авто. З них 8 – службових.

Раніше повідомлялося, що російські окупанти обстріляли ракетами Кривий Ріг. Троє людей загинули, зокрема дитина. Ще троє отримали поранення.