Обстріл
10:53

У ніч на 28 вересня російські війська здійснили атаку на Добропілля. Внаслідок обстрілу спалахнули пожежі, і семеро людей отримали поранення.

обстріл

Цю інформацію повідомила Донецька обласна прокуратура. 28 вересня о 02:05 російські війська атакували середмістя Добропілля, яке характеризується щільною житловою забудовою.

"Ворожі снаряди влучили в багатоквартирні та приватні будинки, внаслідок чого сім мешканців отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості", - зазначено в повідомленні.

обстріл

обстріл

За даними прокуратури, до лікарні потрапили п'ятеро чоловіків віком від 30 до 79 років, 72-річна дружина одного з них і ще одна жінка віком 65 років.

"У пацієнтів діагностували мінно-вибухові та черепно-мозкові травми, струс головного мозку, а також колото-різані рани", - додали в прокуратурі.

Крім житлових будинків, де частина загорілася, постраждали також адміністративна будівля і гараж. Тип зброї, використаної під час атаки, наразі встановлюється.

Нагадаємо, сьогодні, 28 вересня, російські війська здійснили два удари по медичному закладу у Сумах. Є багато загиблих та поранених.