гороскоп
16:45

Завтра зірки підготували для всіх знаків Зодіаку цікавий день, наповнений новими можливостями та викликами. Кожен знак зодіаку матиме свої особливості, і важливо звернути увагу на те, що підказують небеса.

Овен

Сьогодні удача багато в чому пов’язана з молитвою, вірою чи релігійними переконаннями. Двері відкриті, Овне, перестаньте стукати. Не перестарайтеся, проявляючи занадто великий ентузіазм, оскільки до речей потрібно ставитися делікатно. Не турбуйтеся про речі, особливо якщо це пов'язано із зовнішністю - ніхто, крім вас, не помічає цього.

Телець

Юпітер супроводжує вас, куди б ви не пішли. Щасливчик буде вашим другим ім'ям сьогодні. Вашому колезі знадобиться ваша допомога. Це буде чудова нагода краще з ним познайомитися. Якщо у вас були проблеми з депресією або тривогою, і ви відчуваєте, що ситуація погіршується, не соромтеся зателефонувати своєму терапевту.

Близнюки

Сьогодні вашими щасливими числами будуть 10 і 9. Не інвестуйте в нерухомість або фондовий ринок. Вам слід очікувати фінансового прибутку. Безробітним знакам пощастить у пошуку нової роботи та швидкого заробітку. Фізична активність дуже допоможе вам. Це ідеальний спосіб зберегти здоров’я організму.

Рак

Рухайтеся за власними переконаннями. У вас назріває внутрішня боротьба. Раціонально підходьте до будь-яких кар’єрних рішень. Не дозволяйте конфліктам напружувати вас. Ви в підсумку занедужаєте.

Лев

Сьогодні вашими щасливими числами будуть 48, 12, 13, 9 і 3. Все буде гаразд! Сприймайте критику або "зворотний зв’язок" такими, якими вони є: подарунок, наданий вам, щоб зробити вас кращими в тому, що ви робите. Вам слід більше уваги приділяти своєму фізичному здоров'ю. Вам було б корисно, якби ви "посилили" тренування.

Діва

Результат вашого дня може вас здивувати (в хорошому сенсі!). Не зосереджуйтесь на роботі чи інших сферах, які вам сьогодні не потрібні. Це ваш день для відпочинку. Робіть частіше все, що приносить вам задоволення. Саме для цього потрібен здоровий дух і тіло.

Терези

Вашими щасливими числами будуть 5, 6, 39 і 10. Однак вкладати гроші ні в що не варто. На роботі перед вами може постати складне завдання. Якщо вам потрібна допомога, не соромтеся просити про неї. Гарні новини, Терези! Поступово ви відчуваєте дедалі більше енергії, і ваша впевненість повернеться. Уникайте сьогодні солодких напоїв.

Скорпіон

Числа 4, 95 і 38 принесуть вам удачу. Вам пощастить у соціальних ситуаціях. На роботі вас чекає складне завдання. Те, як ви впораєтеся з цим, може дуже суттєво вплинути на вашу кар’єру. Правильна гідратація дуже важлива, тому переконайтеся, що у вас завжди є вода. Зверніться до професіонала, якщо відчуваєте втому.

Стрілець

Ваші щасливі числа 79, 30, 29, 46 і 55. Сьогодні вам пощастить більше соціально, ніж фінансово. Дуже ймовірно, що ви отримаєте ділове повідомлення. Намагайтеся відкладати більше грошей. Сьогодні для вас надзвичайно важливо потренуватися хоча б годину. Збільште споживання вітамінів.

Козеріг

Вам дуже пощастить, оскільки більшість ваших матеріалістичних бажань здійсняться. Будьте пильні, сьогодні ваш фінансовий стан може бути під загрозою, зважте всі аспекти. Вас чекає покращення душевного стану, що супроводжуватиметься сильнішою фізичною реакцією.

Водолій

Вашими щасливими кольорами будуть жовтий і синій. Юпітер посилає вам хорошу енергію. Все йде добре. Приділіть цей час оцінці ризиків, пов’язаних із вашими планами. Немає нічого страшного. Ви робите все можливе, щоб прожити своє життя якомога здоровіше.

Риби

Спробуйте зіграти в азартні ігри сьогодні, можливо, вам надзвичайно пощастить. Юпітер посилає вам багато хорошої енергії, яка допоможе у кар'єрі. Сьогодні у вас не буде проблем зі здоров'ям, за винятком періодичних головних болів. Спробуйте випити принаймні літр води.

Раніше повідомлялося, що одним з останніх моторошних прогнозів сліпої болгарської провидиці Ванги є її твердження про те, що апокаліпсис почнеться у 2025 році. Крім того, вона казала, коли може закінчитися війна в Україні.