гороскоп
16:39

Астрологи дали прогноз та рекомендації всім знакам Зодіаку на 8 жовтня 2024 року, передає Главред.

Овен

Юпітер не посилає вам енергію удачі. Не інвестуйте в транспортні засоби чи фондовий ринок. Цілком імовірно, що ви все ще не маєте дуже ефективного способу управління грошима. Можливо, буде краще, якщо ви попросите поради у Діви або Козерога. Не напружуйтесь сьогодні. Якщо у вас проблеми з поставою, спробуйте кілька легких вправ для спини та йогу.

Телець

Вашими щасливими числами будуть 47 і 17. Наприкінці дня вас чекає незначна фінансова удача. Ви можете отримати дуже великий проект або дуже великого клієнта. Намагайтеся зберігати спокій і робити все можливе, щоб виконувати свою роботу як слід. Ваше здоров'я починає покращуватися.

Близнюки

Числа 1, 80, 61, 63 і 29 сьогодні принесуть вам багато удачі. Фінансові справи покращуються. Усе, що ви робили, нарешті окупиться. Нова можливість чекає на вас просто за рогом. Вас чекає божевільний успіх. Якщо ви відчуваєте стрес, медитація — чудовий спосіб позбутися негативної енергії. Сьогодні плавання буде ідеальною вправою для вас.

Рак

Сьогодні вас чекає удача. Ваш кар'єрний шлях не завжди буде простим, але не хвилюйтеся про важкий тиждень. Хороший сніданок може вас правильно налаштувати. Приготуйте смачний та поживний сніданок.

Лев

Сьогодні вашими щасливими числами буде 3, 97 і 29. Одягайте рожеве для привернення додаткової удачі. У фінансовому плані справи покращуються. Ви можете отримати електронний лист або діловий дзвінок, який буде дуже важливим у майбутньому. Ви як ніколи здорові. Сьогодні у вас можуть виникнути проблеми з очима, але, окрім цього, у вас все чудово.

Діва

Числа, які принесуть вам удачу, це 71, 29, 30, 4, 8 і 10. Не інвестуйте сьогодні в нерухомість. Сьогодні очікується більший приплив ваших доходів. Переконайтеся, що ви відклали трохи грошей. На роботі вам доведеться мати справу з упертим колегою. Було б добре для вас, якби ви їли більше вегетаріанських або веганських страв. Це буде новий, але здоровий раціон для вас.

Терези

Ви далеко зайдете, якщо не покладатиметеся лише на удачу. Якщо є ситуація на роботі, яку вам важко вирішити самостійно, знайдіть час, щоб подумати про це на вихідних. Можливо, груповий підхід був би кращим? Витратьте свою енергію на веселу справу сьогодні, наприклад, на випічку або приготування смачної їжі для друзів. Це підвищить рівень ендорфінів для гарного самопочуття.

Скорпіон

Числа 77, 46 і 82 принесуть вам удачу. Сьогодні вас захищає Юпітер. Ви можете отримати сьогодні трохи готівки. Водяний знак дасть вам чітку пораду, прислухайтеся до того, що він скаже, і сприймайте це як можливість навчитися. Загалом ваше здоров'я в порядку. Сьогодні чудовий день, щоб почати скорочувати кількість сигарет або позбутися інших залежностей, які у вас можуть бути.

Стрілець

Сьогодні вашими щасливими числами будуть 13, 16, 79, 87 і 55. Чекайте фінансової удачі. Якщо ви працюєте в офісі, обов'язково візьміть із собою поживний перекус. Сьогоднішній день може бути для вас виснажливим. Висипайтеся стільки, скільки потребує ваше тіло. Якщо ви відчуваєте біль у будь-якій частині тіла, краще якнайшвидше пройти обстеження.

Козеріг

Числа 4, 66, 2, 19, 85 і 45 принесуть вам удачу, сьогодні вони матимуть для вас особливе значення. Ймовірно, вам сьогодні пощастить у фінансовому плані. Наприкінці дня чекайте доходу. Сьогодні ви абсолютно здорові. Однак переконайтеся, що ваш кишечник в порядку. Їжте їжу, яка допоможе вашому шлунку.

Водолій

Будьте обережні сьогодні. Вам, на жаль, не пощастить. Незначна удача буде супроводжувати вас у соціальних взаємодіях. Ви більше не впевнені у своїй кар'єрі. Тому можете почати думати про зміну роботи. Почніть займатися спортом! Ви повторюєте це знову і знову, але або не починаєте взагалі, або кидаєте після першого тренування.

Риби

Жовтий колір матиме для вас особливе значення. Це чудовий день для інвестування на фондовому ринку. У фінансовому плані вам потрібне підвищення. Якщо ви думали про зміну роботи, просто знайте, що це може бути не найкращим рішенням для вас сьогодні. Ви можете почуватися погано. Цілком можливо, що ваша імунна система ослаблена. Робіть усе можливе, щоб захистити себе.

Раніше повідомлялося, що одним з останніх моторошних прогнозів сліпої болгарської провидиці Ванги є її твердження про те, що апокаліпсис почнеться у 2025 році. Крім того, вона казала, коли може закінчитися війна в Україні.