Пожежа
13:03

Сьогодні вранці, 7 жовтня, російські терористи атакували Київ. Мер міста Володимир Кличко повідомляв, що БпЛА заходили на столицю з різних напрямків, працювали сили ППО. Мешканців міста він просив перебувати в укриттях.

"У столиці працює ППО. Перебувайте в укриттях! Ракетна небезпека триває", - писав Кличко.

Згодом стало відомо, що уламки ворожих ракет упали в кількох районах міста. Зокрема: в Соломʼянському районі - в кількох місцях на відкритий простір. У Шевченківському - поблизу пішохідного переходу. В Голосіївському - в одному місці - на тротуар, в іншому - уламок пробив дах службового мікроавтобусу.

Також повідомлялося, що у Соломʼянському районі сталася пожежа. Пожежу в одному з гаражів на приватній території внаслідок падіння уламку, ліквідували.

Уламки ракет також виявили біля підʼїзду одного з багатоквартирних будинків, а також - на подвірʼї приватного будинку. В тому ж Соломʼянському районі уламки ракети впали біля супермаркету. Три уламки ракети виявили на території дитсадка в Соломʼянському районі столиці.

У Нацполіції повідомили також, що сьогодні окупанти вчергове атакували область. В одному з районів зазнали пошкоджень три приватні будинки, складське приміщення та два автомобілі.

Інформація про постраждалих наразі не надходила.

На місці продовжують працювати профільні служби.

Нагадаємо, у ніч на 7 жовтня російські війська здійснили масштабний повітряний удар по Україні, використовуючи балістичну ракету "Іскандер-М", керовану авіаційну ракету Х-59, невстановлену ракету з Курської та Бєлгородської областей, а також ударні безпілотні літальні апарати (БпЛА).

У результаті протиповітряного бою було підтверджено збиття двох аеробалістичних ракет Х-47М2 "Кинджал" над Київщиною та 32 ворожих ударних безпілотників у Миколаївській, Київській, Дніпропетровській, Сумській, Чернігівській, Полтавській та Харківській областях.