Херсон
13:27

Російські терористи вдарили КАБами по центру Херсона: 16 осіб поранено, у тому числі діти 3 і 5 років. В Центральному районі пошкоджено навчальний заклад та житлові будинки.

У Херсонській обласній прокуратурі повідомили, що за даними слідства, 7 жовтня близько 10:40 армія РФ завдала авіаудару по Херсону. Попередньо, ворог випустив по обласному центру чотири керовані авіабомби, які влучили по цивільних об'єктах. Вибуховими хвилями пошкоджено щонайменше шість багатоповерхівок.

"На цей час відомо про двох постраждалих дітей та шістьох дорослих цивільних. Дані уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Місцева влада повідомила, що до лікарів звернулися двоє 16-річних хлопців. Приблизно опівдні вони потрапили в Кіндійці під обстріл. В обох мінно-вибухова травма. В одного також контузія, в іншого — уламкове поранення ноги.

За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Ми також писали, як сьогодні, 7 жовтня, російські терористи атакували Київ та Запоріжжя.