обстріл
16.10.2024 16:47

В результаті ворожих обстрілів у Нікопольському районі Дніпропетровської області постраждали вагітна жінка та її малолітній син. Поліцейські документують наслідки атаки російських військових, повідомляє Національна поліція України.

Обстріл села Марганецької громади

Вчора російська артилерія обстріляла одне з сіл Марганецької громади. Снаряди влучили в приватне домоволодіння, де перебували 27-річна вагітна жінка та її 4-річний син. Обидва були терміново доставлені до лікарні для отримання медичної допомоги.

обстріл

Обстріл групи вибухотехніків

Окрім цього, під ворожий обстріл потрапила група вибухотехніків ГУНП в Дніпропетровській області, яка займалася знешкодженням нерозірваних боєприпасів.

обстрілобстріл

У результаті атаки службовий автомобіль правоохоронців вигорів ущент, проте вибухотехніки встигли дістатись до укриття і залишились неушкодженими.

Нагадаємо, в ніч на 16 жовтня Україна знову опинилася під масованою атакою Росії. Ворог завдав удару по Донеччині зенітною керованою ракетою С-300/400, керованою авіаційною ракетою Х-59 по Чернігівщині, а також 136 ударними БпЛА. Сили протиповітряної оборони збили 51 ворожий ударний безпілотник.