Обстріл
16:36

У ніч на 19 жовтня російські війська здійснили масовану атаку на Черкаську область, внаслідок чого було уражено кілька об'єктів. Про це повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

Наслідки атаки

За попередніми даними, сили ППО та РЕБ змогли знищити 41 ворожий безпілотник і дві ракети. Проте деякі влучання та падіння уламків призвели до трагічних наслідків.

Район Умані

Внаслідок удару по Уманському району загинула жінка 1961 року народження. Її доставили до медичного закладу у вкрай важкому стані, але, на жаль, лікарі не змогли врятувати її життя.

Район Черкас

У Черкаському районі внаслідок атаки пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури. Також "Шахед" влучив у складське приміщення приватного підприємства, викликавши пожежу, яку вже ліквідували. Один із постраждалих відмовився від госпіталізації.

Черкаси

У приватному секторі Черкас уламками безпілотника пошкоджено вікна житлового будинку та будівлю дитячо-юнацької спортивної школи.

Наразі триває уточнення всіх наслідків атаки, і на місці працюють відповідні служби.

Нагадаємо, сьогодні, 19 жовтня, начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко повідомив про чергову атаку ворога з безпілотника на працівників комунального підприємства у Дніпровському районі Херсона. Внаслідок атаки поранено п'ять осіб.

Крім того, у ніч на 19 жовтня російська авіація завдала чергового удару по підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у місті Шостка, що на Сумщині. Внаслідок атаки частково зруйновано будівлю пожежно-рятувальної частини, поранено 5 рятувальників, яких госпіталізували до лікарні.