Обстріл
13:03

На Донеччині у місті Лиман Краматорського району російські війська влучили у п’ятиповерховий житловий будинок, внаслідок чого виникла пожежа, повідомляє ДСНС України.

пожежаобстрілОбстріл

Вогонь охопив площу близько 600 кв.м. Завдяки оперативній роботі рятувальників, пожежу вдалося ліквідувати. В результаті атаки поранення отримала одна людина, також пошкоджено ще дві багатоповерхівки.

обстріл

Обстріл у Яцьківці

Крім того, окупанти обстріляли житловий сектор у селі Яцьківка, також Краматорського району. Внаслідок обстрілу загорівся приватний двоповерховий будинок. Рятувальники ліквідували пожежу, яка охопила площу 200 кв.м.

Надзвичайники продовжують працювати на місці подій, ліквідуючи наслідки ворожих ударів.

Нагадаємо, за останню добу на Донеччині зафіксовано 3 027 обстрілів з боку російських військ, повідомляє Національна поліція України.

Зазначимо, що у ніч на 23 жовтня Російська Федерація (РФ) запустила проти України 82 безпілотних літальних апарати (БпЛА) з напрямків російських Приморсько-Ахтарська та Курська, а також керовану авіаційну ракету Х-31П із акваторії Чорного моря. Росіяни атакували Одеську область.

Росія атакувала Черкаську область дронами, завдавши ударів по трьох районах регіону. Зокрема, у Черкасах пошкоджено будівлю автовокзалу.