Експерт розповів, за яких умов Верещук може здобути перемогу над Кличком

Якщо Зеленський буде тягнути Верещук особисто, це серйозний аргумент в її перемогу. Про це в ексклюзивному коментарі інтернет-виданню Новини України – From-UA розповів український політичний експерт Олексій Голобуцький.

Коментуючи рішення депутата «СН» Верещук подати свою кандидатуру на пост мєра Києва, наш співрозмовник зазначає наступне: «Статися може все що завгодно. Нема ні програми, і погляди її важко зрозуміти, але вона медійна».

«По-перше, вона повинна пройти цей праймеріз, на який вибирає президент, це не менш складна боротьба, ніж перемогти на виборах мера. За якими ознаками її будуть обирати, не відомо, тому що не зрозуміло, що таке праймеріз в їхньому розумінні. Зрозуміло, що Тищенка тягне Єрмак, Дубинського тягне Коломойський, а кого вибере Зеленський, не відомо», - додає експерт.

А з точки зору виборчої кампанії, зазначае наш співрозмовник, то вона, звичайно, краще, ніж Дубинський, бо вона україномовна, і не асоціюється з проросійським напрямком, з Коломойським і т.д.

«Вона не Тищенко. Вона вміє говорити, вміє “продавати”, умовно кажучи, себе. Вона краще, ніж будь-який кандидат від “СН”, яких ми знаємо», - підкреслює політичній експерт.

На думку Олексія Голобуцького, тут питання у виборчій кампанії, як вона буде її вести, на кого буде Зеленський в цьому плані грати, тут питання може бути принциповим.

«Якщо Зеленський буде тягнути її особисто, це серйозний аргумент в її перемогу. Але є багато аргументів, які можуть Верещук як допомогти, так і завадити переграти Кличка. Кличко набагато досвідченіший, він вже мер, за ним стоять серйозні політичні і фінансові групи. Верещук теж не одиначка, звичайно, але є нюанси», - резюмував наш співрозмовник український політичний експерт Олексій Голобуцький.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости