Діти
30.12.2023 18:19

В окупованому Мелітополі російські силовики розпочали проводити навчання для українських дітей з метою впровадження "російської ідентичності", повідомляє Центр национального спротиву (ЦНС).

За даними ЦНС, заходи пропаганди отримали назву "Сто дат Російської ідентичності". Під час цих лекцій окупанти примушують українських дітей з усього міста брати участь у заходах.

За промивання мозку дітям відповідає "Федеральне агентство у справах національностей" - спеціальний орган, створений в Кремлі для індоктринації національних груп.

Уроки для молодших українців проводить відомий зрадник вірменського народу Айказ Мікаєлян, який працює на Владіміра Путіна з початку 2000-х років. Зараз він виконує політику геноциду на захоплених територіях України, сподіваючись позбавити нас цілого покоління.

Раніше повідомлялося, що окупаційна адміністрація Запорізької області розпочала примусовий збір підписів на підтримку російського диктатора Володимира Путіна.

Нагадаємо, що 8 грудня диктатор Путін оголосив свій намір вп'яте висуватися на пост президента. Перемога на виборах дозволить йому залишатись при владі щонайменше до 2030 року. Прессекретар Дмитро Пєсков впевнений у його переобранні з результатом понад 90% голосів.

Вибори відудуться з 15 по 17 березня 2024 року.

Тим часом у РФ оголосили про запуск кампанії "Росія без Путіна".