Поїзд
15.05.2024 16:41

У Сумській області через постійні атаки РФ місцевим мешканцям рекомендують евакуюватися із 10-кілометрової зони біля кордону на тлі інтенсивних обстрілів населених пунктів Білопільської громади.

У зв'язку з евакуацією населення з прикордонних з Росією населених пунктів Сумської області, "Укрзалізниця" призначила додатковий поїзд №279/280 Київ - Суми, повідомляє "Укрзалізниця".

Поїзд курсуватиме щодня з 18 до 26 травня.

Відправлятиметься він з Києва о 07:33, прибуття до кінцевої станції Суми о 13:19. У зворотний шлях поїзд вирушатиме із Сум о 14:50 та прибуватиме до станції Київ-Пасажирський о 20:47.

Поїзд складатиметься із сидячих вагонів. Зупинки передбачені на станціях Дарниця, Ніжин, Бахмач, Конотоп, Путивль, Ворожба, Білопілля.

До того ж по станції Київ-Пасажирський доступні декілька узгоджених стиковок із поїздами до інших регіонів: пересадкові квитки можливо оформити у застосунку та на новому сайті "Укрзалізниці".

Нагадаємо, голова Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов прогнозує, що окупанти можуть розпочати новий наступ у напрямку Сумської області.

Раніше повідомлялося, що триває евакуація з прифронтових районів Харківщини.