вантажівка
31.05.2024 14:10

На Закарпатті співробітники ТЦК зупинили фуру з ліками і затримали 23-річного водія. У Закарпатському ОТЦК прокоментували даний інцидент.

Там підкреслили, що чоловік не мав при собі військово-облікових документів, а згідно з чинним законодавством чоловіки від 18 до 60 років повинні при собі мати військово-облікові документи.

"Повідомляємо, що 29.05.2024 року на блокпосту в районі н.п. Нижні Ворота була зупинена вантажівка, за кермом якої був громадянин, який не мав при собі військово-облікових документів. Спільною групою оповіщення, яка складається з представників національної поліції та територіальних центру комплектування та соціальної підтримки, громадянин був доставлений до Мукачівського РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних. Перевіривши факти, йому була виписана повістка за місцем проживання", - йдеться у повідомленні.

У ТЦК нагадали логістичним компаніям та автоперевізникам про необхідність "відповідальніше ставитися до військового обліку своїх працівників".

Під постом українці почали залишати свої коментарі.

коментарі

dir="auto">Коментарі

Деякі люди вважають, що доступ до лікування пацієнтів, збереження людського життя має бути першим пріоритетом, вони пишуть, що ця історія показує явну антидержавну та антилюдську позицію ТЦК та перевищення службових повноважень, яке вже привело до зриву поставки ліків.

Раніше повідомлялося, що в одному із закарпатських ТЦК помер чоловік, який перебував на військовому обліку.

Ми писали, що на Сумщині чоловік після візиту до ТЦК опинився у реанімації. також на території Криворізького Саксаганського територіального центру комплектування ТЦК та соціальної підтримки, на Великдень, внаслідок раптового різкого погіршення стану помер військовозобов'язаний.

Крім того, у тернопільському супермаркеті побили чоловіка, їм виявися місцевий житель Орест Паньків. За словами травмованого, до нього підійшли двоє чоловіків, які представилися працівниками ТЦК. Лікарка Надія Гриньків розповіла, що медики констатували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні переломи. Поліція відкрила кримінальне провадження у справі.

Нагадаємо, що ТЦК затримують адвокатів, які захищають своїх клієнтів та надають правову допомогу.