Обстріл
13:16

Російські війська завдали чергові удари по місту Запоріжжя. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Внаслідок обстрілів постраждали об'єкти інфраструктури, а троє працівників отримали поранення.

Федоров зазначив, що медики вже надають постраждалим усю необхідну допомогу.

"Внаслідок обстрілу Запоріжжя трьом чоловікам знадобилась допомога медиків. Наразі їх стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості. Одна людина ушпиталена з мінно-вибуховими травмами, ще двоє - наразі проходять обстеження у медзакладах", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у ДСНС Запоріжжя повідомили, що впродовж доби 6 жовтня у результаті ворожих обстрілів виникло 6 пожеж у Пологівському та Запорізькому районах.

пожежа

"У Гуляйполі внаслідок обстрілу за однією з адрес травмовано 61-річну жінку. У селі Новояковлівка горів сінник та суха трава на відкритій території на загальній площі 100 кв.м. У місті Оріхів надзвичайники загасили займання неексплуатованих складських приміщень на загальній площі 400 кв.м. У місті Гуляйполе горів будинок, три складські споруди на загальній площі 200 кв.м, торгівельні павільйони на території непрацюючого ринку на площі 50 кв.м та автомобіль", - йдеться у повідомленні.

Для забезпечення побутових потреб у прифронтових населених пунктах співробітники ДСНС підвезли 26 тонн технічної води.

Зазначається, що всього від ГУ ДСНС залучалися 12 одиниць техніки та 48 рятувальників.

Нагадаємо, у ніч на 7 жовтня російські війська здійснили масштабний повітряний удар по Україні, використовуючи балістичну ракету "Іскандер-М", керовану авіаційну ракету Х-59, невстановлену ракету з Курської та Бєлгородської областей, а також ударні безпілотні літальні апарати (БпЛА).

У результаті протиповітряного бою було підтверджено збиття двох аеробалістичних ракет Х-47М2 "Кинджал" над Київщиною та 32 ворожих ударних безпілотників у Миколаївській, Київській, Дніпропетровській, Сумській, Чернігівській, Полтавській та Харківській областях.

Ми також писали, як сьогодні вранці, 7 жовтня, російські терористи атакували Київ.