ТЦК
14.05.2024 12:30

У Телеграм-каналах шириться новина, що співробітник ТЦК побив одеситку Антоніну Токмакову. Про цей жахливий випадок дівчина написала у своєму Іnstagram.

Побиття

Побиття

За словами дівчини, історія почалась з того, що вона з 3 друзями-хлопцями прийшла в поліцію писати заяву на таксиста, який перед цим через власну помилку залив їх перцевим балоном в обличчя. Під час написання заяви до райвідділу зайшов військовий і представився співробітником ТЦК. Після того, як заяву було написано, поліція відмовилася випускати їх.

"Нас не випускали протягом двох годин, але потім усе ж таки відпустили двох 19-річних хлопців. Третього відпускати відмовилися і я залишилася з ним", — написала вона.

Саме тоді з'явився чоловік із копами, який завів за собою ще двох військових. Вони сказали, що друга дівчини зараз везуть в інше місце «переночувати» і далі будуть «розбиратися». Після цього хлопця повезли в ТЦК, а дівчина почала знімати на відео водія автомобіля, який від'їжджав. У цей час із відділення поліції вискочив військовий і побив її.

Побиття

ТЦК

Щодо побиття дівчини в Одеському обласному ТЦК розпочато службову перевірку.

Зазначається, що у разі виявлення та доведення провини представників ТЦК та СП, вони буду притягнуті до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Раніше повідомлялося, що суд засудив українця, якого працівники ТЦК затягли в авто і завезли на ВЛК.

Крім того, на Сумщині стався жахливий випадок - 55-річний чоловік після візиту до ТЦК опинився у реанімації. Родичі чоловіка з міста Шостки Сумської області звинувачують військових з ТЦК у протиправних діях. Вони стверджують, що чоловіка таємно відвезли з Сум до Харкова, де він два рази втратив свідомість й потрапив до реанімації. Після розголосу в ТЦК заявили, що триває перевірка події.

Також ми писали, що у тернопільському супермаркеті побили чоловіка, їм виявися місцевий житель Орест Паньків. За словами травмованого, до нього підійшли двоє чоловіків, які представилися працівниками ТЦК. Лікарка Надія Гриньків розповіла, що медики констатували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні переломи. Поліція відкрила кримінальне провадження у справі.

Нагадаємо, що ТЦК затримують адвокатів, які захищають своїх клієнтів та надають правову допомогу.

Зазначимо, що 7 травня у Закарпатській області працівники місцевого ТЦК затримали футболіста Миколу Сираша з ФК «Хуст» прямо на вокзалі та доставили до військкомату. За повідомленням самого клубу, зв'язок з гравцем відсутній.

Нагадаємо, на території Криворізького Саксаганського територіального центру комплектування ТЦК та соціальної підтримки, 5 травня, на Великдень, внаслідок раптового різкого погіршення стану помер військовозобов'язаний.