Олександр Бебих
08.10.2024 19:10

Київський пластичний хірург Олександр Бебих опублікував спільне фото з Віолетою Зайнуліною-Вайсман. У ЗМІ ця жінка згадувалась через проституцію і вживання наркотиків.

Олександр Бебих

Пластичний хірург однієї з найдорожчих столичних клінік Cosmetic Surgery clinic Олександр Бебих засвітив кохану. Він опублікував в Instagram спільне фото, підписавши його: «Одна людина за місяць може може заставити вас відчувати те, що інші не зможуть і за роки, це питання хімії, а не часу».

У дописі він відмітив користувачку @vi.ism. Цей аккаунт належить Віолетті Зайнуліній-Вайсман. Уродженка Львівщини 1995 року народження, закінчила філософський факультет КНУ ім. Т.Г.Шевченка. Дівчина раніше потрапляла в поле зору медіа у звʼязку зі своєю незаконною діяльністю.

Віолетта Зайнуліна-Вайсман

Зокрема, як повідомляв Інформатор, перед початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну жінку спіймали в центрі Києва «на гарячому» – під час надання сексуальних послуг. На неї був складений адміністративний протокол, щоправда, відпустили її після надання попередження.

Віолетта Зайнуліна-Вайсман

Зайнуліна також проходить як свідок по статті 302 Кримінального кодексу України «Створення або утримання місць розпусти і звідництво». Згодом жінка змінила прізвище на Вайсман. Вона публікувала скріншоти своїх переписок із клієнтами, де вказувала вартість послуг ескорту – 1000-1500 доларів.

Кілька років тому жінку в Оболонському районі Києва зупинили патрульні поліцейські за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування з водійкою поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти експертизу вона відмовилась.

У її автомобілі було знайдено пакетики з порошкоподібною речовиною. Зі слів затриманої, наркотики – для власного вжитку. На жінку патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Віолетта Зайнуліна-Вайсман

За керування автомобілем у стані сп’яніння Віолету Зайнуліну-Вайсман також затримували в 2018 році.